€2.99

Ce sa faci cand dai de dracul!

1 rating
I want this!

Ce sa faci cand dai de dracul!

€2.99
Melinte Paul Laurentiu
1 rating

Salutare,

Numele meu este Paul Melinte, sunt blogger, marketer, cititor avid si pasionat de dezvoltare personala de mai mult de 15 ani. 

"Ce sa faci cand dai de dracul" este al doilea ebook pe care l-am scris

si am adunat in el 10 dintre cele mai bune idei pe care le-am gasit de cand am inceput sa citesc carti de dezvoltare personala si pana acum.

Stiu ca probabil te intrebi: "ce i-a venit sa puna un astfel de titlu la un ebook de dezvoltare personala?"

As vrea sa-ti pot spune acum motivul, dar asta ar insemna sa-ti povestesc unul dintre cele mai importante secrete pe care le-am dezvaluit in acest ebook si n-as vrea sa-ti stric supriza.

Daca vrei cu adevarat sa afli acest secret, atunci va trebui sa cumperi si sa citesti ebook-ul.

Avand in vedere ca se citeste in cel mult jumatate de ora si costa mai putin ca o sticla din cel mai ieftin vin, eu cred ca-i un targ cinstit. :)


Ce vei invata din acest ebook?

Iti post spune insa ca vei afla din acest ebook motivul pentru care gandirea pozitiva (sau mai exact ce cred oamenii ca este gandirea pozitiva) nu functioneaza pentru foarte multa lume, ba mai mult, uneori poate face mai mult rau decat bine.


De asemenea vei mai invata  10 strategii simple de inteles si usor de pus in practica pe care le vei putea folosi ori de cate ori vei trece prin greutati (indiferent de natura acestora).


Cui se adreseaza?

Parerea mea este ca oricine poate invata cateva lucruri importante din acest ebook, indiferent ca "a dat de dracul" sau nu. :) 

Nu spun asta pentru ca l-am scris eu, ci pentru ca am pus in el cateva idei foarte valoroase pe care le-am descoperit abia recent, dupa sute de ore de studiu si meditatie.

Dar stii ceva...?

Poate ca tu stii deja acele lucruri pe care eu abia acum le-am invatat sau poate ca una dintre ideile alea iti vor schimba viata. Din pacate nu poti afla asta pana nu il citesti si ar fi pacat sa nu o faci.  Tocmai de aceea am facut in asa fel incat sa nu ai nimic de pierdut.


Cred ca 2.99 euro si o jumatate de ora isi poate permite oricine sa investeasca in viata si in dezvoltarea sa. :)


Asa ca da scrool pana sus, apasa pe butonul din dreapta pe care scrie "I want this" si invata sa treci peste orice obstacol se va ivi in calea ta.


Cu drag,

Paul MelinteI want this!
Size
474 KB
Length
21 pages

Ratings

5.0
(1 rating)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Powered by