Smart Living Mastermind

Melinte Paul Laurentiu
0 ratings

Apasa butonul subscribe pentru a intra in Smart Living Mastermind.


Plata se poate face cu cardul sau Paypal.

Atentie, desi pretul abonamentului este in euro, o sa vezi ca in momentul in care faci plata Gumroad calculeaza in dolari deoarece asta este moneda cu care ei lucreaza. De asemenea o sa vaezi ca asa cum ti-am spus adauga si TVA-ul (VAT ii spun ei) care este obligatoriu pentru cetatenii U.E..

Dar, desi calculul este in dolari, important este ca poti face plata cu orice fel de card (lei, euro sau dolari).

Folosesc platforma Gumrod pentru rapiditatea, usurinta si siguranta pe care o ofera, motiv pentru care prin ea s-au vandut pana acum produse in valoare de peste 60 de milioane de euro.


Daca intampini probleme la plata da-mi un email pe office@paulmelinte.com sau un mesaj pe Facebook (https://www.facebook.com/melinte.paul) si te ajut cu placere.


Iti reamintesc ca daca rezultatele pe care le obtii nu vor fi la nivelul asteptarilor tale, poti anula oricand abonamentul.


Ba mai mult de atat, in primele 30 de zile de la intrarea in mastermind ai garantia satisfactiei 100%.

Adica daca nu esti multumit/a de ceea ce primesti, imi dai un simplu e-mail pe office@paulmelinte.com si iti dau toti banii inapoi fara comentarii si fara sa dai vreo explicatie.


In felul asta eu ma asigur ca raman in mastermind doar oamenii pe care ii pot ajuta, iar tu poti testa grupul fara nicio grija.

Dupa ce platesti vei primi un email de confirmare cu instructiuni (dureaza cateva ore deoarece e un proces manual).

De asemenea, dupa ce platesti poti da join grupului de Facebook si iti voi aproba cererea rapid: https://www.facebook.com/groups/SmartLivingMastermind


Abia astept sa te ajut sa-ti construiesti/cresti afacerea. :) Ne vedem in grup!

Daca ai ajuns din intamplare pe aceasta pagina si nu stii despre ce este vorba, gasesti aici toate detaliile: http://www.paulmelinte.com/intra-in-slm/

Subscribe
€40 a month

Smart Living Mastermind

0 ratings
Subscribe